• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Інформаційно-рекламна акція нашого університету в Ліцеї «Лідер»

Інформаційно-рекламна акція нашого університету в Ліцеї «Лідер»

5 квітня 2023 року в Комунальному закладі «Ліцей «Лідер» Кропивницької міської ради» в межах батьківських зборів випускників відбулась інформаційно-рекламна акція Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, яка перетворилася на маленьке свято інтелекту, краси, креативу.

Коли я домовлялася з дирекцією про участь у зборах, то мені сказали, що буде ще професор Р. Я. Ріжняк. І яким же було моє здивування, коли, прийшовши до ліцею, побачила цвіт університету – представників майже всіх факультетів.

Першим виступив керівник відділу профорієнтації та доуніверситетської підготовки К. І. Панченко, який за допомогою мультимедійної презентації коротко, ємко, артистично розповів про наш чудовий університет, про особливості цьогорічної вступної кампанії.

Розповіла стисло, чому варто йти саме на факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій. Позаяк філологічна освіта – одна з найкращих початкових, на яку можна нанизувати вже інші. Розповіла про ОПП, гарантом якої є я: Середня освіта (українська мова і література та англійська мова і зарубіжна література) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Далі виступали представники від факультетів: професор М. В. Фока, професор Р. Я. Ріжняк, доцент О. В. Буткевич, доцент Н. М. Андросова, доцент І. Г. Баранюк – успішні, красиві, інтелектуальні люди, які вміють своїм словом зацікавити й запалити авдиторію. Після кожного виступу в мене виникало бажання аплодувати.

Запросили майбутніх абітурієнтів на дні відкритих дверей університету, залишили друковану рекламну продукцію та координати для взаємозв’язку.

Професор кафедри української філології

та журналістики С. Л. Ковтюх

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись