• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Заходи спрямовані на запобігання корупції

Зустріч з Директором НАБУ Артемом Ситником

Зустріч з Директором НАБУ Артемом Ситником

26 березня 2018 року в актовій залі Центральноукраїнського національного технічного університету відбулася зустріч з директором Національного антикорупційного бюро України Артемом Сергійовичем Ситником. Захід ініціювала інформаційно-просвітницька кампанія Національного антикорупційного бюро України та Програми розвитку ООН в Україні «Студенти проти корупції».

На чолі з завідувачем кафедри галузевого права та правоохоронної діяльності доктором юридичних наук, професором Гриценко В. Г. та уповноваженою особою з питань запобігання корупції в Університеті доцентом Окопник О. М. студенти четвертого курсу факультету історії та права прийняли участь у просвітницькій кампанії.

Під час зустрічі у форматі інтерактивної дискусії студенти вивчали кейси на основі реальних корупційних схем, мали можливість поспілкуватися з представниками ПРООН і НАБУ про діяльність новостворених антикорупційних установ, підвищити свою обізнаність щодо боротьби з корупцією в країні. У ході зустрічі студенти задавали Артему Ситнику свої питання стосовно роботи НАБУ. Також експерти ПРООН давали оцінку перебігу антикорупційної реформи, допомагали студентам розібратися з особливостями підслідності та функціонування новоствореного правоохоронного органу.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись