• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Історія та археологія»

На базі факультету історії та права Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка 8–9 квітня 2020 року відбувся підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з історії та археології.

На Конкурс 2019/2020 навчального року надійшло 111 робіт від 114 авторів із 62 закладів вищої освіти.

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України про запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, листа ДНЗ «Інститут модернізації змісту освіти»  Міністерства освіти і науки України № 22.1/10-778 від 31.03.2020 року підсумки Конкурсу підведено за результатами першого етапу ІІ туру.

Таким чином, на основі рецензування студентських наукових робіт галузева конкурсна комісія визнала переможцями 28 учасників. Дипломами І ступеня нагороджено 5 конкурсантів, ІІ ступеня – 10, ІІІ ступеня – 13.

Дипломи переможців, а також подяки науковим керівникам студентів-переможців будуть відправлені учасникам поштою після завершення карантинних заходів.

Оркомітет висловлює подяку авторам конкурсних робіт та їхнім наставникам за креативність ідей наукового пошуку, а також бажає подальших успіхів, творчого натхнення й здоров’я!

Розподіл призових місць

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись