• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Відбувся семінар-практикум щодо актуальних питань позашкільної освіти

Відбувся семінар-практикум щодо актуальних питань позашкільної освіти

Позашкільна освіта спрямована на розвиток здібностей дітей та молоді в освіті, науці, культурі, спорті, творчості, здобутті первинних професійних знань, необхідних для подальшої самореалізації та професійної діяльності.

23 листопада 2023 року професор Наталія Савченко, доценти кафедри педагогіки та спеціальної освіти Інна Краснощок і Тетяна Кравцова, керівник Центру досконалості викладання ЦДУ Олена Нікітіна разом із Комунальним позашкільним навчальним закладом «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» провели І Регіональний науково-методичний семінар-практикум «Інноваційні підходи до організації освітнього процесу у закладі позашкільної освіти в умовах повоєнного відновлення країни».

З вітальним словом виступили ректор університету Євген СОБОЛЬ та директор комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» Ганна Суркова.

Учасники обговорили актуальні питання позашкільної освіти. Із доповідями виступили Н. О. Фільченкова, Н. С. Савченко, С. М. Шалига, Р. Є. Скляренко та Д. О. Волобуєва. До семінару-практикуму долучилис керівники, методисти та педагоги закладів позашкільної освіти. Педагогів познайомили з можливістю вдосконалювати професійну компетентність на базі Центру досконалості викладання ЦДУ ім. В. Винниченка.

Усі учасники отримали сертифікати обсягом 2 години, які можуть бути зараховані як підвищення кваліфікації.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись