• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Урочисте вручення дипломів студентам педуніверситету

Урочисте вручення дипломів студентам педуніверситету

У суботу, 30 червня, відбувся випуск молодих фахівців Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім.В. Винниченка та вручення їм дипломів бакалавра.

З нагоди завершення 4го курсу та вручення дипломів випускникам педуніверситету, їх батьки та друзі зібралися у залі Кіровоградської обласної філармонії. Ритмічним вальсом зустрів гостей свята народний хореографічний ансамбль бального танцю «Конвалія» (художній керівник – заслужений працівник культури Ігор Спінул, балетмейстер – Оксана Балашова). Свої вітання подарував і народний оркестр популярної, класичної, сучасної української музики «Юність» (керівник - заслужений працівник культури України Геннадій Бродський та солісти оркестру, студенти нашого університету Олена Колосюк і Владислав Бурага). Талановиті студенти мистецького факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка та танцюристи народного хореографічного ансамблю «Пролісок»( художній керівник – народний артист України Анатолій Коротков, балетмейстер-постановник – народний артист України, Віктор Похиленко) також долучилися до привітань. Окрім творчих виступів, своїм вітальним словом зустрів ректор університету, доктор філологічних наук, професор Олег Анатолійович Семенюк, у якому привітав молодих фахівців із завершенням навчання та здобуттям вищої освіти.
Цього року, дипломи з відзнакою отримали 100 випускників нашого університету. Серед них студенти факультетів: історії та права, філології та журналістики, педагогіки та психології, іноземних мов, природничо-географічного, фізико-математичного, фізичного виховання та мистецького.

Дорогі випускники, живіть у своє задоволення, будьте щасливими, креативними та не забувайте свою alma mater. Натхнення вам та нових звершень!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись