• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Історії успішних випускників

Юлія Гончаренко - фотограф, тележурналіст, хенд-мейд майстер

Юлія Гончаренко - фотограф, тележурналіст, хенд-мейд майстер

Я жодного разу не пошкодувала про свій вибір       

Мені хотілося пов'язати життя з журналістикою та телебаченням. Я маю досвід навчання у Польщі, й, повірте, такої крутої кафедри, як наша, я ще не бачила.

По-перше, це єдина кафедра, яка навчає нас не сухій теорії, а тому, як воно є на практиці. Дає нам волю у навчанні. Наприклад, є домашнє завдання зробити новини,  і виконуй як хочеш: пиши від руки, записуй на диктофон, знімай на камеру.

Нам дають можливість творчо відкриватися та допомагають шукати сильні сторони кожного.

По-друге, навчання не завершується відвідуванням занять в університеті. Раз, а то і декілька разів на місяць наша кафедра проводить цікаві вечори, мистецькі та благодійні проекти.

На таких заходах ти береш участь нарівні з викладачами, вони поряд з тобою виступають. Це можливість краще познайомитися, навчитися одне в одного і це, безперечно, духовно виховує.

По-третє, дуже важливий момент – ставлення  викладачів до життя кожного студента за стінами університету. Викладачі нашої кафедри настільки з розумінням і повагою ставляться до того, що ти працюєш, займаєшся спортом і взагалі ведеш активний спосіб життя. Таке трапляється рідко.

Не ставте собі рамки!

Підходьте максимально нестандартно до підготовки домашніх завдань. Тут це тільки вітається. Класне студентське життя у ваших руках.

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись