• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Студентська рада Університету

29.05.19 - День відкритих дверей у ЦЕНТРАЛЬНОУКРАЇНСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ім. В.Винниченка

О 12:30 біля пам'ятника Володимиру Винниченку почали збиратись зацікавлені абітурієнти, де їх вже чекали організатори – представники Студентської ради.

За програмою екскурсії відвідали три корпуси університету – новий семи- та п’ятиповерховий, історичний 2-поверховий (будівлю колишньої жіночої гімназії).

Студенти презентували кожен свій факультет, розповіли цікавинки зі свого студентського життя, також познайомили з популярними серед молоді напрямками діяльності.

 DSC 0291

Абітурієнти активно ставили питання, з цікавістю розглядали світлини із заходів, дізнавались, чи складно поєднувати навчання з волонтерством та іншою активністю.

У ході екскурсії побували на виступі-презентації в гурту «Душа», відвідали музей історії та біології, завітали в музей історії техніки. Окрім того майбутні студенти побували на зустрічі з ректором університету Семенюком О.А, де змогли поставити всі питання, що їх цікавили, та дізнатись найактуальніше про університет, як то кажуть, «з перших вуст».

Після абітурієнти відвідали студентські ради на кожному з факультетів, де їх представники презентували свої напрацювання. Насамкінець змогли відчути себе справжніми студентами ЦДПУ ім. В.Винниченка та представниками уряду студентів завітавши до Студентської ради університету.

Сподіваємося, що у кожного, хто був на екскурсії в педагогічному, виникне бажання стати студентом чи студенткою ЦДПУ та пов’язати своє майбутнє з цим вищим навчальним закладом!

 

 

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись