• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Студентське наукове товариство

Звітна конференція наукового студентського товариства за 2020-2021 навчальний рік

За підсумками тижня студентської науки 12 травня 2021 року у режимі відеоконференції відбулася звітна студентська наукова конференція Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за 2020-2021 навчальний рік.

Із вступним словом та привітаннями до учасників конференції звернувся доктор філологічних наук, професор,  проректор з наукової роботи С. П. Михида.

На пленарному засіданні із доповідями виступили: студент природничо-географічного факультету Волощук Максим«Радіоеколого-геоінформаційний аналіз і оцінка радонового ризику території Кіровоградської області»; студентка мистецького факультету Ніконова Христина«Символічна реальність у творчості Федора Лагно – сучасного художника Кіровоградщини»; студентка факультету педагогіки та психолгії Жданова Ірина«Соціально-психологічні детермінанти виникнення депресії у підлітковому віці»; студент факультету історії та права Жабко Владислав«Лемки на Кіровоградщині: історико-етнологічний аналіз»; студент фізико-математичного факультету Мітяй Владислав«Добір програм 3D-моделювання для проєктної діяльності на уроках технологій з 3D-друком».

Завідувач відділу науково-дослідної діяльності студентів, доцент О. О. Чінчой підвів підсумки наукової роботи за 2021-2021 навчальний рік.

Вагомим здобутком студентів університету стала участь у всеукраїнських, міжнародних та регіональних науково-практичних конференціях, Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей (36 учасників, вісім переможців нагороджені дипломами І- ІІІ ступенів).

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись