filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Про навчання за програмою обміну у Поморській академії: студентські враження

Про навчання за програмою обміну у Поморській академії: студентські враження

Під час навчання в ЦДУ для студентів факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій відкриваються можливості для навчання за програмами обміну в європейських університетах.

Студентка 4 курсу Марія Потєєва поділилася враженнями про навчальний семестр, проведений у Поморській Академії (Слупськ, Польща):

«Я навчалася в Поморській Академії протягом зимового семестру 2022-2023 навчального року. Мені надзвичайно сподобалося, адже це чудова можливість не лише дізнатися, яка система освіти в іншій країні, а й спробувати свої сили. Таким чином можна зрозуміти, чи ти здатний вже на самостійне життя, чи ні. Спочатку може бути трохи лячно, адже ти можеш розраховувати лише на свої вміння та знання, проте потім ти звикаєш до всього і починаєш цим насолоджуватися. Навчання в Польщі відрізняється від нашого, що мені дуже сподобалося.

Також окрім самого навчання в Академії, мені дуже сподобалося проживання в гуртожитку, адже це чарівний час для будь-якого студента, тому що можна знайти багато друзів і спробувати на смак самостійне життя, коли залежиш лише від себе».