filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Вступна кампанія - 2023 на факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Вступна кампанія - 2023 на факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Перед школярами випускних класів стоїть дуже складне завдання - вибір майбутньої професії. 22 квітня на Дні відкритих дверей факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій кафедра германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання представила освітню програму «Англійська та німецька мови та зарубіжна література», спеціальність «Середня освіта. Мова та зарубіжна література (англійська)». Завідувачка кафедри професорка Фока М.В. та представники кафедри доценти Апалат Г.П., Пянковська І.В., Вечірко О.Л. та Лисенко Л.О. привітно зустріли учнів, що зацікавились спеціальністю.

Завідувач Фока М.В. розказала про специфіку програми та важливість і можливості професії вчителя іноземних мов, доцент Пянковська І.В. пояснила особливості навчання німецької мови, а доцент Апалат Г.П. - англійської. Інформацію про навчання на спеціальності доповнили студентки Анна Машуровська та Евеліка Соломонова, а Дар‘я Літвінчук, Анна Христук і Оксана Коркіш приготували цікаву пізнавальну програму.
Маємо надію, що зустріч виявилась корисною для учнів і вони знайшли відповіді на питання, що турбують кожного випускника. Віримо, що серед них наші майбутні першокурсники) З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!