filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Першокурсники продемонстрували свої таланти на "Лізі талантів-2023"

19 жовтня 2023 року в актовій залі Центральноукраїнського університету імені Володимира Винниченка відбувся концерт «Ліга талантів», у якому взяли участь студенти першого курсу факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій.

Студенти кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання також не залишилися осторонь цієї події. Свої таланти продемонстрували студенти групи АН23Б. Студент 101 підгрупи Даниїл Колосков полонив глядачів драйвовим виконанням рок-композиції, а надзвичайна щирість та душевність, з якою студентка 102 підгрупи Лілія Мазуренко подарувала пісню «Я небо прихилю», не залишила байдужим нікого. На святі панувала позитивна, світла атмосфера, сповнена духом єдності та підтримки. Емоції глядачів та їх бурхливі оплески надали заходу шаленої енергетики.

На завершення концерту декан факультету доцент Олена Габелко вручила дипломи учасників і нашим студентам. Диплом «За чудовий музичний номер» отримав Даниїл Колосков, а Лілія Мазуренко була нагороджена дипломом учасника «За неповторний виступ».

Щиро вітаємо учасників «Ліги талантів» та бажаємо подальших творчих успіхів! Дякуємо усім організаторам та учасникам за чудові, незабутні враження від зустрічі із неперевершеними талантами!