filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Четвертий набір слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови отримав сертифікати

Четвертий набір слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови отримав сертифікати

На кафедрі германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання продовжують роботу курси підвищення кваліфікації вчителів англійської мови (ліцензія 19.05.2022, наказ МОН України №85-л від 23.05.2022).

Чергова група слухачів завершила навчання за програмою «Сучасні технології навчання англійської мови в старшій/основній школі» (23.10.2023-27.10.2023).  Сертифікати отримали вчителі англійської мови Златопільського ліцею м. Новомиргорода Новомиргородської міської ради Кіровоградської області, Іскрівської філії Ганнівського ліцею Петрівської селищної ради Олександрійського району,  Покровської філії Бережинського ліцею "Лідер", Червоноярської філії Аджамського ліцею Аджамської сільської ради, КЗ “Ліцей імені Тараса Шевченка” Кропивницької міської ради та ВСП “Кропивницький інженерний фаховий коледж ЦНТУ”.

Курс присвячений актуальним проблемам викладання англійської мови у сучасних умовах, містить дуже насичені модулі з технологій навчання дітей з особливими потребами, особливості використання електронних засобів навчання англійської мови та багато іншої корисної інформації для вчителя-практика. Обсяг курсу 30 аудиторних годин (1 кредит). Тривалість – 1 тиждень. Вартість – 500 грн.

Випускниця нашого університету та вчителька Златопільського ліцею з Новомиргорода Марина Барвінок поділилася своїми враженнями після закінчення курсів:

«Дуже дякую викладачам і організаторам за актуальний і важливий для мене курс підвищення кваліфікації за програмою «Сучасні технології навчання англійської мови в старшій/основній школі», який проходив у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка з 23 по 27 жовтня 2023 року в дистанційному форматі. Це була чудова можливість отримати величезну кількість цікавої і актуальної інформації.

Особлива вдячність лекторам за легкість подання інформації, відповіді на всі запитання слухачів, відкритість, приємну та комфортну атмосферу під час навчання. Набутий досвід під час навчання та отримані нові вміння є безцінними для мене. Здобуті знання допоможуть мені вдосконалитися в своєму професійному розвитку. Бажаю вашому відділу підвищення кваліфікації процвітання та нових ідей в написанні цікавих програм!»

Триває реєстрація на наступний набір слухачів.

Дізнатися більше та зареєструватися можна за посиланням: https://cusu.edu.ua/ua/napriamy-diialnosti/pidv-kvalifikacii