filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студенти 4 курсу бакалаврату на пропедевтичній практиці відвідали

Студенти 4 курсу бакалаврату на пропедевтичній практиці відвідали "Двомовну школу "Академія" та Giraffe Montessori School

З 31 жовтня по 3 листопада 2023 року студенти 4 курсу кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання освітньої програми «Середня освіта (Мова і література (англійська та німецька)» у рамках співробітництва з Приватною Двомовною Школою "Академія" та освітнім простором у Жираф Монтессорі Скул / Giraffe Montessori School мали можливість познайомитися із закладом у межах програми пропедевтичної практики з фаху. Роботу було організовано засновником і директором освітнього простору й стейкголдером програми Ольгою Мануйловою та доцентом кафедри Ольгою Долгушевою.

Знайомство із школою для студентів почалося із екскурсії освітнім простором, під час якої вони дізналися про структурні підрозділи закладу, оглянули класи, де навчаються учні, та особливості організації навчального процесу із дітьми різних вікових категорій. Студенти відвідали уроки англійської та німецької мов, що проводилися у групах із різним рівнем володіння іноземною мовою від Pre-A1 до B2, а також у дошкільнят, ознайомилися з методичними матеріалами й засобами візуальної та предметної наочності у навчанні іноземних мов, англомовними підручниками з математики та природничо-наукових дисциплін (Math, Science), за якими навчаються учні у двомовній школі. Пріоритетом у навчанні в школі є індивідуальна освітня траєкторія кожного учня, тож програми для учнів адаптуються під конкретні освітні потреби.

2

Дуже дякуємо керівництву за надану можливість провести навчально-педагогічне спостереження за процесом навчання іноземних мов в освітньому просторі та сподіваємось на подальшу співпрацю!