filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Захист курсових робіт з англійської філології: нові наукові здобутки

Захист курсових робіт з англійської філології: нові наукові здобутки

7 грудня 2023 року студенти спеціальності «Мова і література (англійська)» продемонстрували свої наукові здобутки під час захисту курсових робіт з англійської філології, що виконувалися за керівництва доцентів кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання Тетяни Дацької та Ольги Долгушевої.

Представлені дослідження охоплювали актуальну тематику в галузі іноземної філології, а саме зміни вимовної норми в RP English, структурні й синтаксичні особливості граматичних явищ Objective Predicative, Participle і Participial complexes в текстах художньої літератури, особливості лексики на позначення російсько-української війни в англомовній періодиці, лінгвістичні механізми створення комічного ефекту в англомовних дотепах тощо.

Доповіді здобувачів та відповіді на запитання членів комісії та колег засвідчили їхню здатність проводити науковий пошук та вміння вести фахову дискусію.

Від імені науково-педагогічного складу кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання бажаємо нашим четвертокурсникам подальших наукових звершень й академічних успіхів!