filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студенти ЦДУ взяли участь в American English Conversation Club

Студенти ЦДУ взяли участь в American English Conversation Club

Студенти кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання та кафедра перекладу, прикладної та загальної лінгвістики долучилися до участі  у розмовному клубі American English Conversation Club, що його організував America House Kyiv та Charlie St. Pierre.

3 4

Зокрема, незабутні враження отримали студенти групи АН22Б. Це не тільки чудове практикування розмовної англійської, але можливість обговорити цікаві актуальні теми та зустріти нових друзів. Після зустрічі Ілля Латій підсумував: «Це було весело та цікаво. Не завжди вдається поговорити з носієм мови, тому це чудова нагода. Тим паче багато цікавих та комунікативних людей, з якими можна поговорити на різні теми». «Щодо самого процесу, - зазначає Нікіта Алєксєєв, - то організаційно все добре сплановано, сподобалась ідея роботи в групах». Тож студенти з нетерпінням чекають на наступне засідання.

2

Дякуємо America House за організацію заходу, Олександру Шлєєнкову за сприяння  та Charlie St. Pierre за цікаве проведення заходу!