filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Готуємося до успішного складання ЄВІ з англійської мови

Готуємося до успішного складання ЄВІ з англійської мови

Травень та червень – гаряча пора для випускників вищих закладів освіти. У випускників-бакалаврів завдання подвійне: успішно скласти кваліфікаційні іспити й так само успішно скласти вступні іспити до магістратури. 

Якраз останньому питанню і була присвячена зум-зустріч з кандидатом філологічних наук, доцентом кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання Тетяною Дацькою, яка відбулася у середу 31 травня 2023 року. На цей захід зареєструвалося понад 50 студентів-випускників бакалаврських програм усіх факультетів Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка та інших освітніх закладів міста Кропивницького.

Протягом зустрічі учасники були ознайомлені з технічними характеристиками тесту ЄВІ з англійської мови 2023 року, дізналися про мовні особливості текстів завдань ЄВІ та отримали цінні поради щодо того, як ефективно підготуватися до складання тесту ЄВІ з англійської мови.

Побажаємо випускникам легкого й успішного складання усіх іспитів та щиро запрошуємо продовжити захоплюючу освітню подорож на магістерських освітніх програмах Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.