filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студенти ЦДУ взяли участь у міжнародній конференції Інституту ім. Ґете та Єнського університетету

Студенти ЦДУ взяли участь у міжнародній конференції Інституту ім. Ґете та Єнського університетету

24 листопада 2023 року відбувся BARCAMP-2023 – міжнародна науково-практична конференція, організована Goethe-Institut Ukraine спільно з Universität Jena для університетів-партнерів, які працюють за програмою «Deutsch lehren lernen» / «Вчимося навчати німецької».

У конференції взяли участь близько 200 учасників з України, Німеччини, Великої Британії, Алжиру, Боснії і Герцеговини, Греції, Індії, Камеруну, Таїланду. Були розглянуті найактуальніші питання викладання німецької мови, сучасні методики, обмін ідеями і досвідом на високому професійному рівні. Також були заслухані доповіді і обговорення у 8-ми секціях, виступи 40-ка спікерів.
А тепер найголовніше: серед спікерів були 4 студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка! Студенти факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій Єлизавета Бабенко, Олександр Бутовський, Ольга Голинська, Діана Нерсесян презентували результати власної роботи в межах вивчення курсу «DLL 5: Lehr- und Lernmedien», ділилися здобутими знаннями і досвідом. Пишаємося і щиро радіємо, що маємо таких талановитих студентів!
Також у конференції брала участь доцент Ірина Пянковська як модератор однієї із секцій.
Дуже дякуємо Goethe Institut Ukraine за організацію заходу і можливість брати в ньому участь!