filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Долучаємось до світового досвіду у навчанні англійської мови

Долучаємось до світового досвіду у навчанні англійської мови

Без сумніву, все світове вчительство визнає British Council одним з найавторитетніших ресурсів, яке пропонує освітянам розмаїття навчальних матеріалів, онлайн курсів-тренінгів та професійних порад й рекомендацій експертів у галузі навчання англійської мови.

Один із тренувальних курсів – «Навчання англійської мови за літературними творами» – зацікавив і студентів 4 курсу, що навчаються за спеціальністю «Німецька та англійська мова й зарубіжна література». Саме зараз студенти опановують методику навчання англійської мови під керівництвом Ольги Валеріївни Долгушевої, тому онлайн курс стає їм у пригоді.

Курс пропонує огляд літературних жанрів, які найчастіше використовують вчителі англійської мови для навчання учнів різних видів іншомовної мовленнєвої діяльності, стратегії роботи з текстами творів для розвитку рецептивних і продуктивних умінь спілкування, рекомендації щодо вправ і завдань на різних етапах роботи з текстами для читання та прослуховування, рекомендації фахівців щодо планування уроків англійської мови із використанням творів художньої літератури тощо.

Аудіо- та відео-супровід курсу дає змогу студентам познайомитися із досвідом учителів англійської мови з різних куточків світу, що сприятиме формуванню не лише методичної компетентності, а й міжкультурної усвідомленості.

Долучайтесь і ви до курсу «Навчання англійської мови за літературними творами» за посиланням https://www.teachingenglish.org.uk/training/teaching-english-through-literature. Курс відкритий до 2 жовтня 2023 року (реєстрація до 25 вересня 2023 року).