filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Свято першокурсника ФУФІМСК – 2023

Свято першокурсника ФУФІМСК – 2023

22 вересня 2023 року на базі відпочинку ЦДУ «Бревісник» відбулося «Свято першокурсника ФУФІМСК – 2023». Студенти групи АН23Б (куратор – Тетяна Токарєва) також активно долучилися до участі. Чудова осіння погода сприяла проведенню свята. Для бадьорого налаштування організатори свята розпочали програму з активної руханки.

Наступним етапом був квест, у якому взяли участь дві наших команди «Колоски» та «Відлюдники». Капітани кожної з команд представили свій девіз. Квест включав 10 етапів: 1. Відчуття. 2. Кенгуру. 3. Разючий кидок. 4. Крокодил. 5. Крок вперед. 6. Дотик. 7. Літера «А». 8. Пліч-о-пліч. 9. Склянки. та 10. Філологічна гра. Драйвовий командний дух став запорукою успішного проходження учасниками команд всіх етапів квесту. На майданчику панувала атмосфера захоплюючих змагань.

Після невеличкої перерви для підкріплення сили смачненьким організатори  свята запропонували групам показати свої таланти. Студенти групи АН23Б під гучні оплески публіки продемонстрували свої співочі таланти. Нагороди за активну участь у проведенні свята не забарилися: наші студенти отримали грамоту «Найдинамічніша група АН23Б свята першокурсника «Буревісник 2023» та сертифікат на екскурсію для молоді Кіровоградщини від спонсора заходу «Баба Єлька», а також солодкі призи. Нагороди учасникам вручали декан факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій Олена Габелко та заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи Юлія Верещак.

Дякуємо усім організаторам, спонсорам та учасникам свята за неймовірний драйв, шквал позитивних емоцій та чудову атмосферу!