filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студенти бакалаврату долучилися до онлайн-курсів British Council

Студенти бакалаврату долучилися до онлайн-курсів British Council

Вітаємо студентів 4 курсу спеціальностей «Англійська мова і література» та «Німецька мова і література» із успішним опануванням навчальних онлайн-курсів з викладацької майстерності від British Council!

Цьогоріч студенти віддали перевагу кільком курсам, безпосередньо дотичним до програми з методики викладання англійської мови, а саме Teaching English: Planning Lessons, Teaching English through Literature, Teaching English: How to Teach Vocabulary. Під час проходження тренінгу студенти поглибили знання з певних теоретичних положень методичної науки, виконували інтерактивні практичні онлайн-завдання, переглядали відеозаписи уроків та лекцій, проходили тестову перевірку набутих знань, умінь і навичок із різних аспектів навчання англійської мови, розширили свій арсенал англомовних методичних термінів.

Анна Машуровська у своєму відгуку узагальнила думку колег: «Враження від курсу винятково позитивні. Він був для мене дуже корисним та цікавим, і все те, що я дізналася, допоможе у моїй професії вчителя»
Бажаємо студентам подальших успіхів в опануванні викладацької майстерності!