filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Педагогічна практика у Ліцеї «Науковий»: студентські враження

Педагогічна практика у Ліцеї «Науковий»: студентські враження

Завершується період виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освітньої підготовки. І поки студенти формують теки  шкільної документації, пишуть звіти, упорядковують конспекти, наочність та світлини, ми попросили їх поділитися своїми враженнями, як-то кажуть, «по гарячих слідах».

Пропонуємо вашій увазі коментар студентки другого року магістратури спеціальності «Англійська мова і зарубіжна література» Маргарити Князєвої:

«Я мала нагоду проходити практику на базі комунального закладу «Ліцей Науковий» з 18 вересня по 28 жовтня 2023 року. Чудовий 11-й клас, з яким працювала під час минулої практики, продовжив вражати своїми здібностями та знаннями. Разом з ним я провела уроки з англійської мови та зарубіжної літератури. Кожен урок був наповнений жвавими дискусіями та різноманітними цікавими вправами та завданнями. Крім уроків, ми брали участь у створенні власного кінозалу та провели справжні дебати! Учні з цікавістю ознайомилися із форматом дебатів Карла Поппера, охоче і ретельно готувалися до них. Разом ми оформили аудиторію, провели розподіл ролей методом жеребкування, провели власне дебати та на завершення зробили декілька фото.

На дебатах були присутні викладач англійської ліцею та доцент кафедр германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання Людмила Лисенко та магістри групи УА23М, які активно долучилися до процесу оцінювання  промов. Захід пройшов насичено, учні та я отримали новий досвід та незабутні емоції».