filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Викладачі і студенти факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій побували в гостях у ліцею «Максимум»

Викладачі і студенти факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій побували в гостях у ліцею «Максимум»

6 грудня 2023 року викладачі й студенти факультету української філології, іноземних мов і соціальних комунікацій зустрілися з одинадцятикласниками ліцею «Максимум». Доценти Людмила Кричун, Ірина Пянковська й Марина Тарнавська ознайомили майбутніх абітурієнтів із спеціальностями, які пропонує Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка, акцентувавши увагу на освітніх програмах рідного факультету.

Представники студентського активу факультету та медіалабораторії «Шепіт» розповіли школярам про особливості навчання, додаткові можливості для саморозвитку, які пропонує наш університет, та про цікаві сторони студентського життя. Завершили зустріч спільним виконанням пісні «Сам собі країна», рядок з якої «Добре там є де нас нема» нагадав усім присутнім, що будувати своє успішне майбутнє можна й у рідному місті.

Щиро вдячні за допомогу в організації зустрічі заступнику директора з навчально-виховної роботи ліцею «Максимум» Людмилі Михайлівні Тищенко.