• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

Засідання Спілки Рад молодих вчених 25 квітня 2024 р.

Засідання Спілки Рад молодих вчених, організоване Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України відбулось в онлайн режимі на платформі Zoom 25 квітня 2024 р.

Дистанційне засідання Спілки Рад молодих вчених

29 лютого 2024 року відбулося дистанційне засідання Спілки Рад молодих вчених, організоване Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України з метою обговорення поточних проблем та шляхів їх вирішення; стану та перспектив розвитку Рад молодих вчених; методів активізації діяльності та підвищення результативності роботи.

Постановою Верховної Ради України засновано 50 премій Верховної Ради України молодим ученим

Постановою Верховної Ради України від 05 лютого 2019 року № 2675-VIII «Про Премію Верховної Ради України для молодих учених» (зі змінами) (далі – Постанова) засновано 50 премій Верховної Ради України молодим ученим.

З урахуванням Постанови та Інструкції з оформлення і подання документів на присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим, а також порядку їх розгляду, затвердженої Рішенням Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій від 15 грудня 2021 року, протокол № 90, (далі – Інструкція) просимо подати кандидатури претендентів та їх роботи на здобуття Премії Верховної Ради України молодим вченим (далі – Премія) у 2024 році до директорату науки та інновацій Міністерства освіти і науки України включно до 01 березня 2024 року.

Діяльність молодих учених: виклики сьогодення та перспективи розвитку

21 липня 2023 року Ботузова Юлія Володимирівна, доктор педагогічних наук, доцент кафедри математики і методики її навчання ЦДУ ім. В. Винниченка взяла участь у круглому столі «Research and Higher Education for Recovery of Ukraine» (м.Київ, Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України). Захід проходив в офлайн-форматі у межах візиту делегації ЄвродокSebastian Dahle, Президента та Pil Maria Saugmann, Віце-Президента Європейської Ради аспірантів та молодих учених.

Переможці обласної премії молодим науковцям Кіровоградської області

21 квітня 2023 року  відбулося засідання обласної комісії з питань підтримки молодих науковців області. Комісія розглянула здобутки молодих науковців та рекомендувала начальнику ОВА призначити премії та стипендії обласної державної адміністрації та обласної ради у 2023 році.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись