• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Профіль у Scopus

Профіль автора в Scopus створюється автоматично, тому не потребує жодних дій від автора. Інформація у профілі збирається зі статей та інших публікацій, опублікованих у журналах, книгах та інших джерелах, які індексуються у Scopus, де дослідник вказаний як автор.

На сторінці профілю наведено інформацію про автора: Прізвище, ім’я , приналежність до організації, ідентифікатор автора (ID), номер ORCID (автор самостійно має зв’язати), кількість документів, проіндексованих Scopus, кількість цитувань, h-індекс.

1

Щоб зв’язати профіль Scopus з ORCID, скористайтесь інструкцією (вставити посилання на файл Scopus I Orcid)

Пошук профілю та ID автора у Scopus

1. У межах установи необхідно перейти за посиланням https://www.scopus.com з будь якого комп’ютера університету, який має підключення до Інтернет. На стартовій сторінці у полі пошуку перейти на вкладку Authors і ввести прізвище та ім’я латиницею. Після того, як введете пошуковий запит, натискайте Search. Система відкриє сторінку з результатами Вашого пошукового запиту. Щоб перейти до профілю автора, слід натиснути на прізвище автора у списку результатів.

2. За межами установи слід перейти за посиланням https://www.scopus.com, після чого Ви потрапите до Scopus Preview (безкоштовний загальнодоступний інструмент, який надає доступ до частини функцій Scopus). На стартовій сторінці у розділі Check out your free author profile! натисніть на View your author profile. Введіть прізвище та ім’я латиницею і натисніть Search. Проте Scopus Preview надає доступ до обмеженої кількості інформації.

Щоб мати можливість:

  • працювати віддалено;
  • редагувати профіль автора;
  • налаштувати сповіщення про індексування нової публікації автора, або нового цитування публікації автора;
  • зберігати результати пошуку тощо.

Необхідно створити кабінет користувача під Вашим обліковим записом. Інструкція створення кабінету користувача в Scopus. Пам’ятайте, що електронна адреса повинна бути в домені ЦДУ ім. В. Винниченка (@cuspu.edu.ua).

Перевірити наявність профілю науковця можна на сторінці профілю установи Volodymyr Vynnychenko Central Ukrainian State University на вкладці Authors.

2

За більш детальною інформацією щодо роботи з профілем звертайтесь на електронну адресу [email protected] - Омельченко Тетяна.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись