• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Жінки-науковці нашого університету

Жінки-науковці нашого університету

У лютому відзначали Міжнародний день жінок у науці, а з приходом весни наша чарівна половина святкує Міжнародний жіночий день «8-го березня».

Про Жінку сказано й написано чимало. Вона надихала, оберігала…

ЇЇ портрет складається з безлічі індивідуальних портретів, які не кожен здатний побачити. Яскраві постаті жінок у науці, культурі нашого університету можна описати так: непересічний талант, надзвичайна врода, розум, шляхетність, а також вірність, патріотизм, національна і людська гідність. Важко переоцінити роль жінок у науці. Вона вагома. Вони віддані науці й водночас мають глибокі знання в культурі, духовному житті загалом.

Дослідницька діяльність дає життя новим задумам Жінки. Вміння розпізнати унікальність справжніх ідей у науці, технології, інженерії, фундаментальних дослідженнях веде до справжніх відкриттів. Бажаємо, щоби розуму й таланту завжди стелилася дорога. Нехай довкола  Вас панують любов і гармонія. Щиро вітаємо жінок-освітян, науковців та співробітників із весняним святом і представляємо виставку «Жінки-науковці нашого університету».

Інформацію надано бібліотекою ЦДПУ
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись