• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Чарівне моє довкілля

22 квітня до Міжнародного дня Землі за ініціативою бібліотекарів Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся флешмоб з озеленення території ВУЗу «Чарівне моє довкілля». На акцію запрошувались всі бажаючі, кому небайдужа доля Землі, оточуючого нас середовища. Найактивнішими виявились учні 9 класу педагогічного ліцею. З метою популяризації цього дня та книжкового фонду бібліотеки до їхньої уваги була представлена розгорнута виставка «Доля Землі – твоя доля».

З великим задоволенням ліцеїсти прослухали коротку інформацію бібліотекаря щодо історії Дня Землі, отримали довідку про символіку, девіз, прапор цього дня, а також пройнялись проблемами навколишнього середовища нашої блакитно-зеленої планети. Наприкінці огляду на закріплення почутого був проведений ігровий конкурс у вигляді загадок на природничу тематику, який учні витримали з честю і вразили бібліотекарів своєю неабиякою обізнаністю.

І нарешті наступила радісна мить: разом із працівниками бібліотеки вихованці ліцею внесли часточку свого серця і доброти у благородну справу облагородження території ВУЗу. З молодечим завзяттям та наснагою висаджували квіти, щоб радували око та душу працівників і студентів університету. Після наполегливої праці дівчат та хлопців чекали приємні подарунки у вигляді яскравих призів. Організатори заходу вдячні за підтримку керівництву і учням ліцею, а також коменданту п’ятого корпусу навчального закладу.

Нехай посаджені квіти розцвітають і чекають майбутніх випускників на їх останній дзвінок, щоб порадувати своєю красою та побажати добра та успіхів на стежині дорослого життя.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись