• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Тенета небезпеки

До Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками та їх незаконним розповсюдженням пропонується виставка універсального читального залу «Тенета небезпеки», яка надасть детальну інформацію, що потрібно знати, щоб уберегтися від  страшного зла – наркоманії.

Сумна статистика попереджає про шкідливі звички серед неповнолітніх, про те, що в Україні молодіють наркозалежні люди. А це знак біди, що несе загрозу нації.

Зі злом миритися не можна, – стверджує наступна рубрика. Навчальні посібники, періодичні видання розкривають небезпеку, яка може торкнутися кожного, наводять на роздуми про загрозу власному здоров’ю та на висновок, що ж вибрати: шкідливі звички чи життя? Щоб не допустити біди, в усіх навчальних закладах проводиться профілактика шкідливих звичок серед учнівської молоді. З цією метою подаються кращі матеріали педагогічного досвіду та методика проведення виховних заходів.

Сказавши: »Ні!» наркотикам, обираємо здоровий спосіб життя, адже вибір є завжди у кожного з нас. А заняття за захопленням, хоббі, інтересами завжди зможемо знайти, адже здоров’я – важлива складова цінність життя, яке слід оберігати та зміцнювати.

Не дивлячись на помилки, буденні колізії, оберемо правильну стежину у житті, адже життя прожити – не поле перейти.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись