• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

День кафедри у бібліотеці

День кафедри у бібліотеці

На початку нового навчального року в бібліотеці відбувся традиційний інформаційний захід «День кафедри у бібліотеці». Цього разу гостями бібліотеки були викладачі кафедри історії України та всесвітньої історії (завідувач кафедри - кандидат історичних наук, доцент Бабак Оксана Іванівна) факультету історії, бізнес-освіти та права.

5

Зустріч відкрила директор бібліотеки Шульга О.А., яка розповіла викладачам про нові послуги та інформаційні сервіси бібліотеки. Для співробітників кафедри був представлений відкритий перегляд фонду фахової літератури. Під час зустрічі також розглянуто важливі питання: книгозабезпеченість навчальних дисциплін кафедри, наповнення Інституційного репозитарію eCUSUIR науковими публікаціями викладачів кафедри та ін.

7

Щиро дякуємо за співпрацю викладачам кафедри історії України та всесвітньої історії, маємо надію, що проведення таких зустрічей буде корисним у налагодженні взаємодії «бібліотека-викладач-студент». Запрошуємо до співпраці інші кафедри університету, адже такі зустрічі дають можливість коригувати роботу бібліотеки у відповідності з запитами кафедр і студентів.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись