fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Підтримка у кризових ситуаціях

Підтримка у кризових ситуаціях

27 березня у приміщенні обласної наукової бібліотеки імені Д. Чижевського відбувся форум «Платформа взаємодії. Психологічне здоров’я та психосоціальна підтримка населення в кризових ситуаціях».

Зустріч представників влади, громадських організацій, неурядових та державних установ стала платформою для представлення можливостей і спектру послуг в межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Учасники зустрічі мали змогу познайомитися із сервісами психологічної допомоги, яку надають державні, комунальні та громадські інститути.

В обговоренні проблеми збереження ментального здоров'я та підтримки населення в кризових ситуаціях взяли участь представники кафедри психології та соціальної роботи Любов ГалушкоІрина Мельничук, Олександр Рацул і студенти спеціальностей 053 Психологія та 016 Спеціальна освіта Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка.

Майбутні психологи – студентки ІІІ курсу Софія Ткаченко, Єлизавета Дашковська презентували авторський проєкт СУПП (Система універсальних психологічних послуг).

Фото: Ігор Даніленко
Дизайн: Анастасія Гусєва