fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Успіхи легкоатлетів на XVI літній Всеукраїнській Універсіаді МОН України

Успіхи легкоатлетів на XVI літній Всеукраїнській Універсіаді МОН України

В холодну дощову погоду 29 – 30 травня у далекому Івано-Франківську на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу успішно виступила наша збірна команда легкоатлетів у складі Олега Дорощука, Антона Мокряка, Єгора Семенова, Іллі Попова, Павла Безшкуренка, Максима Зінченка, Ірини Стоян, Вікторії Крамаренко. У змаганнях брало участь 45 ЗВО з різних регіонів України.

Найбільший внесок у скарбничку команди прогнозовано зробили стрибуни у висоту (тренер Г.Б. Здітовецький). Так, майстер спорту України Олег Дорощук (СП19Б) став чемпіоном XVI літньої Всеукраїнської Універсіади з результатом 215 см. Срібним призером змагань з результатом 210 см став кандидат у майстри спорту України Антон Мокряк (СП20М), а Єгор Семенов (СП19Б) посів п’яте місце, виконавши норматив кандидата у майстри спорту (205 см).

Перспективним також був виступ Іллі Попова, студента групи СП20Б, який здолав дистанцію в 100 м. за 11.06 сек. та 200 м. за 22.57 сек. (тренери В.І.Абраменко, Н.Е. Абраменко, В.А.Солдатенко).

За словами учасників команди, змагання були надзвичайно складними через далеку дорогу, а також невдало складену програму, що перешкодило виступу в естафетному бігу 4х100 м.

Із вдячністю відзначимо, що поїздка відбулася за сприяння голови студпрофкому Олександра Самосьєва.

Фото: Васірук М., Пархоменко В.

Інформацію надано кафедрою теорії та методики
олімпійського і професійного спорту