fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

І всеукраїнський науково-практичний семінар «Новації, практики та перспективи розвитку фізичної культури і спорту»

15 - 16 березня 2018 року на базі факультету фізичного виховання відбувся І всеукраїнський науково-практичний семінар «Новації, практики та перспективи розвитку фізичної культури і спорту».

1

У ньому взяли участь близько 200 осіб з різних регіонів України. Це були тренери-практики, вчителі фізичної культури, викладачі-науковці, рекреатори, реабілітологи, інструктори фітнес-центрів.

Проблематика семінару була широкою і торкалася найбільш важливих питань розвитку фізичної культури та спорту.

Протягом двох днів заслухано 22 доповіді та проведено 3 майстер-класи.

2

Поряд з титулованими і заслуженими працівниками виступали молоді тренери, а також ті, хто тільки робить перші кроки професіонального зростання.

Найбільшу зацікавленість учасників семінару викликала доповідь заступника директора Національного антидопінгового центру України Кручека Я.І. (м. Київ) «Антидопінговий контроль у сучасному спорті».

Центр передав значну кількість друкованої продукції (книги, брошури) для бібліотеки та учасників семінару на безоплатній основі.

3

Відгуки учасників:

На мою думку, протягом цих двох днів ми (вчителі фізичної культури) отримали багато нової інформації, зокрема про інновації у сфері спорту. Бажаю всім викладачам, доцентам, професорам і декану — здоров’я, довгих років життя і перспективних студентів та випускників! Всім «respect» і процвітання... (Р. Павленко)

Представники міста Олександрії щиро дякують організаційному комітету за організацію та проведення І всеукраїнського науково-практичного семінару на високому рівні. Бажаємо здоров’я, творчого натхнення. З нетерпінням будемо чекати наступного семінару. Ще раз: «Дякуємо!»

Вдячна організаторам семінару за надану можливість покращення методичних знань. Змістовний, насичений практичною інформацією презентаційний матеріал викликав багато позитивних вражень, гарних емоцій та подарував чудовий настрій. Проведення таких семінарів сприяє обміну досвідом серед тренерів і вчителів фізичної культури, підвищенню фахової майстерності, популяризації педагогічних здобутків та творчості. (Фабрицька О.О.)

4

Різноплановий. Насичений. Позитивний. Потужний. Бажаю і надалі продовжувати цю роботу, вона об’єднує та надихає на працю. Дякую! (Осіпова Л.В.)

Дякую за подання цікавої інформації, цікаві розповіді учасників спортивних змагань. Позитивні емоції. (Жуган С.І.)

Дякую. Класний був семінар. Планував лише виступити з доповіддю, але він був настільки корисний і цікавий, особисто для мене, що вирішив бути на ньому до самого кінця! (Є. Савранський)

Цікаво, пізнавально, корисно, сучасно... Дуже вдячний організаторам та доповідачам. Висловлюю Вам свою вдячність! Чекаю на наступну зустріч! Викладач-тренер ЗОШ № 10.

5

Інформацію надано навчально-науковим відділом