fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Перша регіональна науково-практична конференція на факультеті історії, бізнес-освіти та права

Перша регіональна науково-практична конференція на факультеті історії, бізнес-освіти та права

На базі факультету історії, бізнес-освіти та права університету відбулася перша регіональна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Пріоритетні напрямки розвитку гуманітарних наук та методик їх навчання у закладах вищої освіти України». У трьох секціях конференції було заслухано та обговорено 40 креативних доповідей студентів і науковців різних галузей знань.

Усі учасники отримали сертифікати. Збірник матеріалів конференції укладений науковцями кафедри історії України та всесвітньої історії Олександром Житковим, Олегом Марченком та Людмилою Пономаренко орієнтовано на учнів загальноосвітніх навчальних закладів, студентів-бакалаврів, магістрантів, аспірантів, молодих учених, краєзнавців, а також усіх, хто цікавиться тематикою історії, археології, етнології, нумізматики, філософії, правознавства, філології та історією науки і техніки.

Дякуємо молодим науковцям та їхнім керівникам. Особлива повага нашим колегам-партнерам, співорганізаторам конференції представникам Технічного національного університету, Льотної академії Національного авіаційного університету, Херсонського державного аграрно-економічного університету, Донецького державного університету внутрішніх справ професорам та доцентам: Орлику В.М., Романько І.І., Сімонцевій Л.О., Правоторовій О.М., Гельбак А.М.