fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Міжнародна наукова конференція за участю  факультету фізичного виховання!

Міжнародна наукова конференція за участю факультету фізичного виховання!

17-18 листопада 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри теорії і методики фізичного виховання мали змогу на онлайн-платформі долучитись до роботи 3-ї міжнародної наукової конференції «ЕКОНОМІЧНІ ТА СОЦІАЛЬНО-ОРІЄНТОВАНІ ПИТАННЯ СУЧАСНОГО СВІТУ».

Конференція відбулась завдяки наукової співпраці закладів вищої освіти Англії, Словаччини, Польщі, України. Співорганізатори конференції: Вища школа економіки і менеджменту суспільного управління в Братиславі, Бердянський державний педагогічний університет, Вища технічна школа в Катовіце, Донбаський державний педагогічний університет, Інститут дослідження просторового розвитку, Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», Національний університет цивільного захисту України, Одеський національний політехнічний університет, Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, Харківський національний університет радіоелектроніки та Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.

Свої наукові доробки мали змогу представити науковці, викладачі, студенти, фахівці з економічних, освітніх та гуманітарних питань розвитку суспільства.

Робота конференції здійснювалась за напрямами:

1. Сучасні проблеми економічного розвитку країни, регіону, міста, підприємства.

2. Регіональні та локальні проблеми соціального розвитку суспільства.

3. Гуманітарні питання розвитку сучасного суспільства.

4. Здоров’я, охорона здоров’я та фармація: нові тенденції та проблеми.

До дискусії мали змогу долучитись науково-педагогічні працівники кафедри теорії і методики фізичного виховання: завідувач кафедри, доцент Шевченко О.В. та доцент Мельнік А.О. з доповіддю «Теоретичні основи впровадження ігрової діяльності в інклюзивній освіті молодших школярів» та доцент Стасенко О.А., доцент Сундукова І.В. й викладач Радіонова О.Л. з доповіддю «Оздоровчі види гімнастики як засіб фізичного виховання учнівської молоді».

Результати конференції будуть опубліковані в рецензованому збірнику матеріалів конференції, якому буде присвоєно ISBN словацького видавництва та оприлюднені на сайті Вищої школи економіки і менеджменту суспільного управління в Братиславі.

Наукова співпраця з закладами вищої освіти України та інших держав один з ведучих напрямків роботи кафедри теорії і методики фізичного виховання. Бажаємо подальших наукових розвідок і дружніх стосунків зі світовими науковими школами!

Кафедра теорії і методики фізичного виховання