fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

У Кропивницькому відбувся спортивний фестиваль «Майбутнє нації»

У Кропивницькому відбувся спортивний фестиваль «Майбутнє нації»

3 вересня 2022 р. кафедра теорії і методики фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка спільно з закладом загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня №4 міста Кропивницького провели благодійний фестиваль з художньої гімнастики «Майбутнє нації». Мета фестивалю — популяризація художньої гімнастики, спеціальностей та освітніх програм факультету фізичного виховання,  налагодження дружніх спортивних зв’язків між юними спортсменами, школярами і студентами факультету фізичного виховання, а також підтримка Збройних Сил України.

Захід не тільки зібрав в одному місці — світлій, просторій спортивній залі ЗОШ №4 — велику кількість цікавих, різноманітних за формою і змістом активностей, продемонстрував гостям фестивалю спортивні таланти, творчість та артистизм учасників, але й їхню незламну силу духу та віру в перемогу нашої країни.

Фестиваль проходив за незвичайною програмою. У рамках заходу був проведений конкурс на кращий малюнок, присвячений перемогам наших Героїв та Захисників. Учасники фестивалю презентували свої малюнки,  доповнювали їх щирими та зворушливими побажаннями  військовослужбовцям. Незабаром усі малюнки будуть передані нашим воїнам.

Основну частину фестивалю склали конкурсні змагання у багатоборстві з художньої гімнастики. З вітальним словом на відкритті фестивалю виступив декан факультету фізичного виховання професор Анатолій Турчак. Організацію фестивалю взяли на себе завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання доцент Ольга Шевченко і доцент кафедри Анастасія Мельнік. Крім того, у якості судейського журі до фестивалю долучилися і студенти старших курсів факультету фізичного виховання, вони оцінювали конкурсну програму фестивалю. Фото- і відеозйомку забезпечила заступник декана факультету доцент Олена Маркова.

Знайшлося на фестивалі місце і профорієнтаційній роботі: старшокласники та їхні батьки отримали вичерпну інформацію про особливості роботи приймальної комісії та навчання на факультеті фізичного виховання, були ознайомлені з переліком пропонованих професій та освітніх послуг, що їх надає факультет та університет, отримали інформаційні буклети та корисні поради щодо підготовки до вступу на факультет фізичного виховання.

Упевнені, серед учасників фестивалю чимало наших майбутніх студентів! Наші діти — майбутнє нації!

Кафедра теорії і методики фізичного виховання

Інформацію надано факультетом фізичного виховання