fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Олімпійський урок на факультеті фізичного виховання

Олімпійський урок на факультеті фізичного виховання

У рамках європейського тижня спорту для студентів факультету фізичного виховання проведено Олімпійський урок. Захід організований кафедрою теорії та методики олімпійського спорту разом з регіональним відділенням національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області. Традиційно на захід запрошуються видатні спортсмени, тренера Кіровоградщини.  Цей рік не став виключенням, було запрошено Тихоненко Віктора Валерійовича, президента Федерації таеквон-до ГТФ України, Заслуженого тренера з таеквон-до ГТФ, Майстера спорту міжнародного класу, багаторазового чемпіона України з таеквон-до, кікбоксингу та к-1, чемпіона Європи. Має чорний пояс (7 Дан). Сьогодні – командир відділення 3-ї роти, 4 батальйону, 79-ї десантно-штурмової бригади.

Під час зустрічі студенти познайомились: з історією олімпійських ігор; видатними спортсменами-олімпійцями Кіровоградщини; зі спортивною біографією Тихоненко В. В. та його бойовими буднями.

Зустріч була цікавою, студенти  брали активну участь в обговоренні, ставили питання, що цікавлять та  успішно виконували усі запропоновані активності. Серед учасників заходу проведене опитування щодо історії олімпійських ігор. Кращі студенти отримали символічні подарунки. Всім студентам видані сертифікати про участь.