fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Переможниця «Завтра.UA» від педуніверситету поділилася своїми враженнями від конкурсу

Переможниця «Завтра.UA» від педуніверситету поділилася своїми враженнями від конкурсу

Нещодавно підвели підсумки стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Перемогу в якій здобули 3 наші студенти: Летиція Курята, Віктор Туртуріка та Ольга Орел.

Завтра.UA – перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді. Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Цьогорічними степендіатами Завтра.UA  стали 3  студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка: Ольга Орел (факультет фізичного виховання), Летиція Курята (факультет філології та журналістики) та Віктор Туртуріка (фізико-математичний факультет).

Своїми враженнями від конкурсу ділиться Ольга Орел, яка отримала право на стипендію від благодійної організації “Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива”:

"Мене звати Ольга, я кандидат у майстри спорту з легкої атлетики, стала переможцем у конкурсі 2017/18 Стипендіальної програми "Завтра.UA" Фонду Віктора Пінчука.

Про цей конкурс мені повідомила мій науковий керівник Маленюк Тетяна Володимирівна та запропонувала взяти участь у ньому. Тему конкурсної роботи було взято з курсової роботи та розширено. За роки навчання в університеті займалася різною громадською діяльністю, проводила "Дитячу легку атлетику IAAF" у загальноосвітніх школах м. Кропивницького. Конкурс складався з трьох турів. Під час третього туру у м. Києві була очна зустріч конкурсантів та визначення їх можливості роботи у колективі, після чого були оголошені результати конкурсу.

Під час написання конкурсної роботи мені допомогали: науковий керівник - Маленюк Тетяна Володимирівна, тренер з легкої атлетики - Ніщіменко В'ячеслав Андрійович.

Тема конкурсної роботи: Індивідуальний підхід до побудови піврічного макроциклу легкоатлеток - стаєрів у процесі підготовки до кросового сезону".

Вітаємо всіх учасників і переможців степендіальної програми Завтра.UA та закликаємо долучитися інших студентів до цього конкурсу.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"