fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

ІІ-й Всеукраїнський науково-практичний семінар “Новації, практики та перспективи розвитку фізичної культури і спорту”

ІІ-й Всеукраїнський науково-практичний семінар “Новації, практики та перспективи розвитку фізичної культури і спорту”

Саме під такою амбітною назвою 21 - 22 березня на факультеті фізичного виховання, кафедра теорії та методики олімпійського і професійного спорту провела цей захід, який об’єднав 78 учасників з Кропивницького, Кіровоградської області, а також гостей з Києва та Дніпра.

Серед учасників - Заслужені тренери України, директори ДЮСШ, відомі спортсмени, знані вчителі-методисти, реабілітологи, фахівці інклюзивної освіти, рекреатори, науковці ЦДПУ ім. Володимира Винниченка, ЦНТУ та ЛА НАУ.

Семінар урочисто відкрили показовими спортивними виступами студенти факультету фізичного виховання. З вітальним словом до учасників звернувся проректор з наукової роботи, доктор філологічних наук, професор С.П. Михида. Протягом двох днів було прослухано 12 доповідей, переглянуто та обговорено 6 майстер-класів.

При підведенні підсумків та врученні сертифікатів учасники семінару констатували, що загальна атмосфера розкутості, вільний обмін думками, щире бажання співпрацювати на отримання інноваційних знань щодо самих складних, проблемних питань галузі Ф і С створили дійсно творчий майданчик для генерації, розвитку та подальшого впровадження самих сміливих ідей, інноваційних підходів та ініціатив тренерів-викладачів з різних видів спорту, учителів-новаторів фізичної культури, управлінців та науковців.

Пропонуємо для перегляду відеоряд миттєвостей семінару.