fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Наукові досягнення студентів факультету фізичного виховання ЦДПУ

Наукові досягнення студентів факультету фізичного виховання ЦДПУ

У Національному університеті фізичного виховання і спорту України з 10 по 12 квітня відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура) у 2018/2019 навчальному році.

Всього в олімпіаді брало участь 78 представників із 27 закладів вищої освіти України. Програма Олімпіади включала три конкурсні випробування: практичне завдання «Аналіз уроку фізичної культури», тестування теоретичних знань з основ методики фізичного виховання дітей шкільного віку та теоретичне завдання у формі круглого столу на тему «Гендерний підхід у фізичному вихованні школярів».

Від факультету фізичного виховання брав участь студент першого курсу, другого (магістерського) рівня Ярослав Васільєв. У конкурсному завданні «Гендерний підхід у фізичному вихованні школярів» Ярослав посів перше місце і відзначений грамотою «За творчу думку до організації гендерного підходу у фізичному вихованні школярів».

Вітаємо Ярослава та висловлюємо подяку науковим керівникам, які готували студента до олімпіади – кандидату педагогічних наук, доценту Шевченко О.В. та кандидату педагогічних наук, доценту Стасенко О.А.

Кафедра теорії і методики фізичного виховання

Інформацію надано факультетом фізичного виховання