fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Семінар для учителів фізичної культури в ЦДПУ імені В. Винниченка

Семінар для учителів фізичної культури в ЦДПУ імені В. Винниченка

Сьогодні в шкільному освітньому середовищі запроваджена нова програма з фізичної культури, яка передбачає вибір учнями варіативних модулів з урахуванням матеріальної бази школи, традицій навчального закладу, кадрового забезпечення школи та інтересів школярів.

Серед них варіативний модуль «Плавання». З метою якісної підготовки учителів фізичної культури до проведення занять 24 травня 2019 року на базі факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка згідно з планом роботи міського методоб’єднання був проведений семінар на тему: «Методика викладання модуля «Плавання» на уроках фізичної культури в плавальних басейнах». Спікером заходу стала викладач кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. Володимира Винниченка, доцент, майстер спорту з плавання Вікторія Бабаліч.

Під час семінару учителям фізичної культури нагадали основи методики викладання, основні аспекти підготовки до уроку, особливості викладання та техніку безпеки на уроці. Набуті знання педагоги будуть використовувати на практиці вже з наступного навчального року.

Інформацію надано кафедрою теорії та методики олімпійського і професійного спорту.

Інформацію надано факультетом фізичного виховання