• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Путівка на молодіжний Чемпіонат Європи з легкої атлетики

З 8 по 9 червня в місті Бахмут (Донецька обл.) був проведений Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді. Для багатьох спортсменів це був вирішальний старт, оскільки саме там була можливість отримати бажану путівку на Чемпіонат Європи серед молоді (8 - 11 липня 2021 року в м. Таллінн, Естонія). В секторі для стрибків у висоту змагалося 11 учасників з усіх регіонів України.

Переможним для Олега Дорощука – студента групи СП19Б став стрибок на висоті 222 см, яка підкорилася йому з першої спроби. Друге місце на п’єдесталі пошани виборов Владислав Лавський з міста Львів. Він закінчив змагання на висоті 216 см. Бронзову нагороду отримав Антон Мокряк – студент групи СП20М, якому трішки не вистачило до нормативу на Чемпіонат Європи з результатом 208 см.

Своїми враженнями від змагань поділився Олег Дорощук: “В цілому змагання мені сподобались; гарна конкуренція, велика спортивна база для проведення змагань. Дуже хотілося наблизитись до олімпійського нормативу, але є помилки в техніці, які ми з тренером намагаємося виправити. Зробити це плануємо в Луцьку (18 - 20 червня) на відбірковому Чемпіонаті України серед дорослих.”

Тож побажаємо йому успіхів!!!

 

Doroschuk MokriakІнформацію надано кафедрою теорії та методики

олімпійського і професійного спорту.

Фото надано асоціацією легкої атлетики України.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись