• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Не спортом єдиним…

18-20 квітня 2018 року у м. Києві на базі Національного університету фізичного виховання і спорту України відбувся II етап всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фізична культура і спорт». В Олімпіаді брали участь 58 студентів із 18 закладів вищої освіти України. Наш університет представляли двоє студентів спеціальності «Спорт»: Щербак Владислав – IV курс та Дюбанова Альона – ІІІ курс. Підготовкою студентів до олімпіади займався професор кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту Воропай Сергій Миколайович.

У перший день відбулося тестування з двох дисциплін: «Професійний спорт» та «Загальна теорія підготовки спортсмена». У другий – наші студенти брали участь в усному конкурсі з дисципліни «Історія олімпійського руху». Продемонструвавши свої знання та вміння виступати перед аудиторією, Щербак Владислав отримав нагороду в номінації «Ораторські здібності».

Але на цьому нагороди не закінчились. Вже в третій день олімпіади наша студентка ІІІ-го курсу Дюбанова Альона стала призеркою та посіла третє місце у конкурсі «Знавець олімпійського спорту».

Члени суддівської комісії також відзначили та нагородили грамотою «За ґрунтовну підготовку студентів» наш університет та кафедру теорії та методики олімпійського і професійного спорту факультету фізичного виховання.

Незабутніми враженнями, новими знайомствами діляться наші студенти та з нетерпінням чекають наступного року, щоб ще краще представити свій університет на всеукраїнському науковому студентському форумі.

 

Інформацію надано навчально-науковим відділом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись