• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Стрітьєвич Тетяна Миколаївна

Stritievich

завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, член Спілки дизайнерів України

Освіта:
Кіровоградський державний педагогічний університет ім. Володимира Винниченка 2001 рСпеціальність: Початкове навчання і образотворче мистецтво

 

Напрям наукової та професійної діяльності: Формування здатності до професійного саморозвитку майбутніх вчителів образотворчого мистецтва.

Тема кандидатської дисертації: «Формування здатності до професійного саморозвитку майбутніх учителів образотворчого мистецтва»,2009 р.

ORCID ID: 0000-0001-6655-678X

Профілі: Google ScholarWeb of Science

Відзнаки:
Заслужений працівник культури України

Дисципліни які викладає: Методика викладання образотворчого мистецтва; Педагогічний малюнок;  Менеджмент в мистецтві.

Коло професійних інтересів: самореалізація та саморозвиток майбутніх вчителів образотворчого мистецтва; професійна компетентність фахівців з образотворчого мистецтва, менеджмент в мистецтві.

Підвищення кваліфікації:

У 2006 році проходила стажування в США м. Талса штат Оклахома. Тема стажування: Самореалізація дітей та молоді в позашкільний час.

У 2017 році проходила стажування в Польща Uniwersytet Pedagogiczny im. KEN w Krakowie: Професійна підготовка майбутніх фахівців з образотворчого мистецтва.

У 2022 році проходила підвищення кваліфікації в Україні м. Кропивницький  Тема: «Проєктування та реалізація освітніх програм за спеціальністю 014 «Середня освіта»»

У 2023 році пройшла підвищення кваліфікації (Латвія м. Рига) на тему: «Досвід викладання дисциплін у галузі культури та мистецтва в Україні та країнах ЄС: Традиції та нові підходи».

Сертифікати проходження підвищення кваліфікації

Репозитарій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка  з публікаціями, підручниками, навчально-методичними посібниками, монографіями викладачів кафедри мистецької освіти.

Художньо-творча діяльність та громадська діяльність:

З 2003 року керівник щорічного Мистецького Руху «ALLAPRIMA» присвяченого Дню художника. Мистецький Рух передбачає популяризацію мистецтва серед дітей та молоді та  спрямований на популяризацію мистецтва та надає можливість самореалізації творчій молоді художньо-графічного відділення мистецького факультету. «ALLA PRIMA» щороку залучає до творчості біля 250 жителів та гостей міста до творчих майстерень образотворчого мистецтва: живопису, графіки, декоративно-прикладного мистецтва, скульптури.

Володар Гранту Президента України для обдарованої молоді «Утворення та організація діяльності молодіжної етнографічної мистецької лабораторії «Об’єднай Україну мистецтвом»  - 2006 рік.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись