• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Світла пам’ять нашому дорогому другу та колезі Володимиру Шептицькому

Колектив кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту факультету фізичного виховання ЦДУ імені Володимира Винниченка з глибоким сумом повідомляє, що на 73 році після важкої тривалої хвороби пішов з життя колишній викладач, Заслужений тренер України, доцент Володимир Шептицький.

Володимир Федорович читав курси теорії та методики викладання спортивних ігор, а також підвищення спортивної майстерності. Досконало знав усі ігрові види спорту, майстерно володів методикою викладання.

В пам’яті студентів-випускників, викладачів, спортсменів, тренерів багатьох поколінь Кіровоградщини і України він залишиться знаним фахівцем-професіоналом, життєрадісною, сповненою енергії та планів людиною, чуйним товаришем, мудрим порадником, принциповим колегою, шанованим наставником студентства, улюбленим куратором академгруп, тренером викладачем спортивних відділень.

Останній період життя, з 2008 року, мешкав у Криму. Був відомий своїми проукраїнськими поглядами та зберігав вірність Батьківщині.

Колектив університету висловлює щирі співчуття родині, друзям, колегам і розділяє гіркоту з приводу непоправної втрати. Світла пам’ять про Володимира Федоровича назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав.

Одне з останніх фото нашого дорогого колеги: «Стою у вишиванці з Україною в серці!».

img

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись