• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Співпраця факультету фізичного виховання з територіальними громадами області

Співпраця факультету фізичного виховання з територіальними громадами області

17 лютого 2023 року кафедра теорії і методики фізичного виховання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка долучилась до організації профорієнтаційного обласного фізкультурно-оздоровчого заходу «Спортивна зима», який відбувся на спортивній базі КЗ КДЮСШ Кропивницької міської ради. Захід відбувся завдяки Кіровоградському обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і Управління молоді та спорту Кропивницької міської ради.

В заході взяли участь учні закладів загальної середньої освіти з різних територіальних громад області. Учні демонстрували свою фізичну підготовленість і майстерність в ігрових завданнях. Учасників привітали директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Дмитро ЯНЧУК та начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради В’ячеслав ГУРСЬКИЙ.

Крім того, юні спортсмени мали можливість поставити питання щодо правил вступу у 2023 році та нових освітніх програм і спеціальностей Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка.

Кафедра теорії і методики фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись