• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Викладач ЦДУ у якості перекладача долучився до зустрічі голови КОДА та урядовцями землі Штирія Республіки Австрія

Викладач ЦДУ у якості перекладача долучився до зустрічі голови КОДА та урядовцями землі Штирія Республіки Австрія

16 травня 2023 року в межах співпраці між Kipoвоградською обласною державною адміністрацією України та урядом землі Штирія Республіки Австрія відбулася чергова відеоконференція між Головою Кіровоградської обласної державної адміністрації Райковичем Андрієм Павловичем та міністром у справах Європи у Федеральній землі Штирії паном Вернером Аманом.

На зустрічі йшлося про підтримку та розвиток партнерських стосунків, адже Федеральна земля Штирія вже протягом 12 років є надійним та перспективним партнером нашого регіону. Під час конференції піднімалися питання проєктів із будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб, створення умов для лікування й реабілітації військовослужбовців, реконструкції мереж тепло- та водопостачання та ін.
Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка завжди готовий долучатися до підтримки партнерських стосунків. Уже вкотре усний переклад на двосторонніх зустрічах забезпечує доцент кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики Микола Верезубенко. Завдяки нашій плідній співпраці вдалося реалізувати низку проєктів у нашому регіоні. Такі партнерські стосунки надихають, додають сил і впевненості наближати нашу перемогу. Разом до ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись