• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Мандрі́вочка

22 жовтня у яру неподалік села Бережинка Кіровоградського району відбулась таборівка студентів секції спортивного туризму нашого навчального закладу. Захід  було організовано силами викладачів кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури та студентів старших курсів природничо-географічного факультету. Після кілька кілометрового пішого переходу мальовничою місциною, ми зупинилися в затишку плодових дерев колишнього дачного масиву. Останній теплий день осені залив галявину маже літнім теплом. А студенти мали такий самий останні шанс поправити свій рейтинг у першому модулі.

Дівчата для цього мали продемонструвати навички приготування їжі в польових умовах, а хлопці розвести багаття і встановити намет. Захопливою пригодою для всіх учасників заходу стала навісна переправа через реальну водну перешкоду.

Під прохолодний подих осінньої водойми та пильним наглядом досвідчених спортсменів студенти отримали «адреналінові» враження і новий руховий досвід.

«І ми йдемо туди не зважаючи на свій страх. Це була така крута переправа. І страшно і смішно одночасно. Стільки адреналіну за якісь 15 хвилин.» - так пише про один з епізодів походу студентка факультету філології та журналістики, Анастасія Кошелева.

Щира вдячність Миколі Олексину та Даніілу Назаренко за організаційну допомогу і запрошення до секції студентам університету, які бажають займатися власним фізичним вихованням у змальований вище спосіб. За додатковою інформацією можна звернутися на кафедру фізичного виховання біля ігрового спортивного залу та медичного пункту.

Євген Миценко

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись