• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ З ШАХІВ СЕРЕД ОСВІТЯН

8-10 грудня 2016 року в м. Київ у таборі ЦК Профспілки «Пуща-Водиця» відбулися Всеукраїнські змагання з шахів серед освітян – членів Профспілки працівників освіти і науки України. У заході брали участь команди з тринадцяти регіонів України. Всі команди делеговані організаційними ланками Профспілки, загалом – понад 70 осіб. Серед них – 15 вчителів, 18 викладачів та працівників ВНЗ, 20 тренерів, викладачів та керівників гуртків ДЮСШ і позашкільних закладів. Серед гравців: 3 майстри спорту міжнародного класу, 5 майстрів спорту, 17 кандидатів у майстри спорту, 20 першорозрядників, тощо.

Команду Кіровоградської області представляли: доцент кафедри матеріалознавства та ливарного виробництва КНТУ Ломакін Віктор Миколайович (КМС з шахів); концертмейстер, викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання КДПУ ім. Володимира Винниченка Челало Світлана Андріївна (капітан команди).

Турнір проводився відповідно до Правил Шахової гри ФІДЕ (для активних шахів) за регульованою швейцарською системою у 9 турів із контролем часу – 30 хвилин на всю партію кожному учаснику.

На першій чоловічій дошці почесне  ІІ місце посів Віктор Ломакін із Кіровоградської області, поступившись Роману Тисевичу– представнику команди Одеської області. ІІІ місце здобув Святослав Попович – гравець команди Львівської області.

За активну участь у змаганнях із шахів було відзначено команду та учасників із Кіровоградської області дипломами, медалями та подарунками від ЦК Профспілки.

Учасники турніру мали змогу взяти участь в сеансі одночасної гри з представниками ГСК, а також був організований майстер-клас з шахової гри від чемпіонів.

Бажаємо успіхів та нових перемог! До нових зустрічей на спортивних майданчиках України та за її межами!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись