• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Переможний шлях факультету фізичного виховання на змаганнях ХІІІ літньої універсіади України!

12 – 15 червня 2017 року в м. Вінниця відбулася ХІІІ літня універсіада України з велоспорту. Кіровоградську область представляла команда у складі 4 спортсменок, Серед них студентки факультету фізичного виховання: майстер спорту України Гуцан Олена (IV курс) та майстер спорту України Федотова Ксенія (ІІ курс).

У наполеглевій боротьбі Федотова Ксенія в гонці – критеріум виборола І місце, а Гуцан Олена – ІІІ місце.

В груповій гонці Гуцан Олена посіла ІІ місце.

Друге загально командне місце серед областей дає змогу нашим спортсменкам претендувати до складу збірної команди України для участі у Всесвітній Універсіаді.

13 – 16 червня 2017 року в м. Київ стартувала ХІІІ літня універсіада України з гімнастики спортивної. КДПУ ім. В. Винниченка представляли 3 гімнастки – студентки факультету фізичного виховання: Шумейко Катерина (ІІ курс), Гаджіболаєва Ельвіра (ІІІ курс) та Кравченко Аліна (ІV курс).

 У запеклій боротьбі наші дівчата в командних змаганнях посіли почесне ІІІ місце. У багатоборстві Шумейко Катерина зайняла ІІ місце, Кравченко Аліна – ІV місце. У фінальних змаганнях Кравченко Аліна в опорному стрибку посіла І місце, Шумейко Катерина – ІІ місце. На різновисоких брусах Катерина посіла ІІ місце. На вільних вправах Шумейко Катерина посіла І місце, на різновисоких брусах – стала другою. На колоді Кравченко Аліна посіла ІІІ місце.

Вітаємо наших дівчат з перемогами та бажаємо нових звершень у спорті і навчанні!

Інформацію надано факультетом фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись