• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

День фізичної культури та спорту України на факультеті фізичного виховання

8 – 9 вересня 2017 року на факультеі фізичного виховання відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту України.

Об 11.00 на факультеті фізичного виховання було проведено святкову лінійку та спортивно-масовий захід під гаслом «Здорова молодь – здорова нація». Колектив факультету привітали; декан, професор Турчак А. Л., та голова профспілкового комітету, доцент Пономаренко Л.В. Начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Укураїни Шевченко О.В. подарував факультету науково-методичну літературу з олімпійського та професійного спорту.

Студентів – переможців ХІІІ літньої Універсіади України з видів спорту привітав голова студентської профспілки Самос’єв Олександр та нагородив цінними подарунками від спонсорів (магазин розумних покупок «Брейн). Студенти мали змогу брати участь у змаганнях з футболу, волейболу пляжного, настільного тенісу та баскетболу 3х3. Традиційно відбулась зустріч з футболу між збірними командами студентів першого та другого курсів. Переможцями вийшли команда студентів І курсу з рахунком 4:3. Кращим бомбардиром став Торбенко Андрій (1 курс).

Призери змагань до Дня фізичної культури та спорту України

Теніс настільний

І місце – Шерстюк Дмитро (2 курс);

ІІ місце – Хлопенко Олександр (3 курс);

ІІІ місце – Басько Богдан (3 курс).

Волейбол пляжний

І місце – Сокуренко Дмитро (4 курс) / Троцький Андрій (факультет іноземних мов, 2 курс, магістерський рівень);

ІІ місце – Попович Олександр (4 курс) / Чаповський Олександр (2 курс);

ІІІ місце – Мірошник Вадим (4 курс) / Фалєєв Олександр (3 курс).

Баскетбол 3х3 юнаки

І місце – Валіхновський Владислав (4 курс), Зубко Ігор (2 курс), Савчук Едуард (2 курс);

ІІ місце – Лукінський Владислав (2 курс), Богатиренко Ярослав (фізико-математичний факультет, 1 курс), Калиновський Владислав (факультет іноземних мов, 2 курс);

ІІІ місце – Безшкуренко Павло, Вітер Владислав, Сопов Михайло, Загородній Артем (1 курс).

Баскетбол 3х3 дівчата

І місце – Шепрут Анастасія, Ворох Ілона (1 курс), Доніченко Юлія (фізико-математичний факультет, 1 курс);

ІІ місце – Григорьєва Яна, Данилюк Олена (2 курс), Орел Ольга (4 курс);

ІІІ місце – Лаврусенко Анна (2 курс), Дядик Аліна (фізико-математичний факультет, 1 курс); Кауркіна Олександра (факультет іноземних мов, 1 курс).

Даний захід відбувся за підтримки обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Об 14 годині на центральному міському стадіоні «Зірка» відбулись урочистості і привітання спортсменів, тренерів та представників спортивної спільноти області Головою облдержадміністрації та мером міста Кропивницький. Посвідчення майстрів спорту України з гімнастики художньої отримали студентки факультету фізичного виховання: Волошина Анастасія, 1 курс (тренер, ст. викладач Мельнік А.О.) та Кущенко Олександра, 4 курс (тренер, доцент Шевченко О.В.).

Бажаємо колективу факультету фізичного виховання та всім шанувальникам фізичної культури і спорту міцного здоров’я, нових досягнень та перемог!

Інформацію надано факультетом фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись