• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Переможні підсумки всеукраїнського студентського фестивалю «Здорова молодь – здорова нація»

Традиційно, наприкінці вересня, під егідою центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводиться всеукраїнський фестиваль «Здорова молодь – здорова нація». В цьому році така честь випала на долю міста Дніпро і не випадково, саме у 2017 році згадане місто усі змагання проводить під гаслом: «Дніпро – спортивна столиця України». З цим не можна не погодитись. Підтвердженням тому є оновлена арена «Олімпія-плюс», яка гостинно приймала учасників змагань з п’ятнадцяти областей у складі двох спортсменів та одного представника.

Честь нашої області відстоювали студенти другого курсу факультету фізичного виховання – Шерстюк Дмитро (22 група) та Биканова Лілія (21 група), які займаються у відділенні підвищення спортивної майстерності з тенісу настільного (тренер Брояковський Олександр Вікторович). Представником команди від нашого вишу було делеговано голову студентської спортивної спілки факультету Руденка Сергія Анатолійовича. Обласний центр «Спорт для всіх» представляла його незмінний керівник – Марініна Марина Анатоліївна.

1

Головна мета даного заходу – виявити найбільш гармонійно фізично розвинуту студентську молодь. Приємно вражає, що головним принципом студентського фестивалю є чесна боротьба (fairplay).

Програма змагань, а саме: теніс настільний, силові вправи та комбінована естафета пройшли на досить високому емоційному підйомі. Організатори доклали максимум зусиль, щоб учасникам було комфортно виступати. Наші студенти у повній мірі скористалися гостинністю Дніпра і вибороли почесне перше місце з п’ятнадцяти команд, відірвавшись від найближчих переслідувачів на сім очок.

Переможця виявляли за найменшою сумою зайнятих місць у зазначених трьох вправах. Більш стабільно виступив Дмитро Шерстюк здобувши третє місце у естафеті та два четвертих місця – з тенісу настільного й силовій вправі, що дали у сумі – 11очок.

2

До Лілії Биканової фортуна посміхнулася в тенісі настільному – друге місце, в силовій вправі – п’яте, і дещо перехвилювалась у комбінованій естафеті, тому – сьоме місце, у сумі – 14 очок.

Таким чином, набравши разом 25 очок пальму першості виборола команда Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка. Вітаємо! Так тримати!!!

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись